Splyce vs. Origen imponerade inte!

Under kvällen har vi på Leagueoflegendsbetting.se självfallet tagit oss en titt på matcherna i EU LCS vecka 7 dag 1 (EU LCS Betting).

Även om det som alltid finns mycket att notera, vill vi denna gång lägga fokus på resultatet av ett möte som mycket väl kan ha strulat till era tankegångar inför kommande bets.

Splitpush ftw!

Missta er inte! I matchen mellan Splyce och Origen KAN VI KONSTATERA att det var två trötta och okordinerade lag utan några imponerande formbesked att vittna om som möttes. Att OG tog hem matchen berodde snarare på SPY:s oförmåga att hantera SoaZ splitpushande med sin Quinn än någonting annat. Trots att SPY generellt sett hade mer CC (crowd control) i sitt lag än OG, var CC:en ändå av en sådan sort att de hade svårt att få grepp om OG’s rörliga nyckelhjältar, LeBlanc, Lucian och Quinn, och när en och annan Quicksilver Sash började kliva in i rampljuset var matchen så gott som över.

Undvik en övertro på framtida OG-vinster

Våran tydliga rekommendation är därför att ni ska ta OG’s vinst med en nypa salt och unvika att hypa upp dem för er själva inför kommande matcher. Vi anser att chansen är överhängande att OG inte kommer att kunna upprepa dagens bedrift emot ett lag som själva är vana att sitta i förarstolen och diktera matchbilden.

OG har med andra ord mycket kvar att bevisa för att övertyga oss om att de återigen är ett lag att räkna med i den absoluta toppen av den europeiska scenen.Lycka till med er fortgående League of Legends betting!

/Leagueoflegendsbetting.se