LPL Betting

The Tencent League of Legends Pro League (LPL) är namnet på den kinesiska högstaligan för professionella League of Legends-lag. Tack vare internationella framgångar för en del av lagen, samt formidabla individuella stjärnspelare som exempelvis ADC:n Uzi ifrån QG, hör ligan till en utav de mest bevakade i världen. Hand i hand med detta faktum följer även ett stort intresse för LPL betting, så även bland våra svenska esportsbettare.

LPL – En exceptionellt bra liga!

Inom LPL stöter vi på riktiga giganter bland de 12 lag från de två olika divisionerna som ligan innefattar. OMG, Invictus Gaming, Royal Never Give Up, Edward Gaming, Team World Elite och Qiao Gu Reapers, för att nämna några. Med detta slags facit är det inte konstigt att LPL bettingen har blivit så pass populär som den är, då man absolut kan blanda nytta med nöje då ligans matcher har ett stort underhållningsvärde. Vi tänker då främst på de som bettar på LPL för att möjligtvis tjäna sig en hacka och höja spänningen, samtidigt som de vill fördjupa sig mer i spelet för att själv växa som spelare på riften.

Engelska kommentatorer i LPL

Även fast LPL i grunden är en liga från Kina så har Riot varit snabba med att erbjuda fansen sändningar med engelsktalande kommentatorer, något som ytterligare spätt på det växande intresset globalt sett. Vi kan bland annat lyssna till den populära och kvinnliga kommentatorn Indiana ”Froskurinn” Black, som är långt ifrån orädd när det kommer till att sticka ut hakan i sina analyser, något som vi på Leagueoflegendsbetting.se gillar skarpt, då vi tycker att hon ofta tillhandhåller vettiga resonemang.

Gör dig bekant med LPL betting!

För dig som gillar att betta på League of Legends är rekommendationen ifrån oss som driver sajten att snabbt som attans bekanta dig med LPL betting. Vi anser att det är en bra liga att betta på då lagen håller en hög lägstanivå och därför ofta presterar ungefär som man kan förvänta sig. Detta gör i förlängningen att det är klart mycket enklare att lyckas med sin betting och därför ökar även chanserna till en bestånde karriär inom detta, där nyckeln till framgång stavas kunskap och en god analytisk förmåga!

/Leagueoflegendsbetting.se