LMS Betting

För lag ifrån Taiwan, Macao (Macau) och Hong Kong är League of Legends Master Series (LMS) den högsta nivån att tävla på. Fler och fler utav de västerländska spelbolagen har börjat förstå det intresse som finns för LMS betting, vilket har lett till att matcherna numera tagit sin rättmätiga plats i utbudet som vi nu har en möjlighet att betta på.

LMS består utav 8 stycken lag ifrån de nämnda regionerna och bland dessa finner vi det välkända superlaget Tapei Assassins, som gick rakt in i fansens hjärtan när de 2012 tog hem den andra säsongen utav League of Legends World Championship i Los Angeles. I skrivande stund ligger dock laget enbart på en 3:e plats i ligan. Flash Wolves placerar sig på en 2:a plats och ahq e-Sports Club har hittills dominerat med sina 7 raka vinster och därigenom greppat ett hårt tag om 1:a platsen.

Värt att nämna för er som bettar är även att samtliga matcher i ligan spelas i bäst av två (bo2) innan slutspelet drar igång. Två vunna matcher resulterar därför i vinst, medan en vinst var leder till oavgjort. När slutspelet tar vid ändras dock detta upplägg. Det är då bäst av fem (bo5) som gäller och därmed finns inte längre chansen att ett möte mellan två lag kan resultera i oavgjort.

De officiella sändningarna ifrån LMS saknar tyvärr engelska kommentatorer. Även om man inte förstår sig på språket brukar ändå kommentatorerna leverera en bra show tack vare sin höga energi och sitt yviga kroppsspråk. Det är vanligt att pulsen kan öka rejält under stora teamfights.

Precis som betting för de andra storligorna är även LMS bettingen här för att stanna. Har du ännu inte sett någon match ifrån LMS kan vi garantera dig ett högt tempo, många snygga transitions mellan lanes:en och hög individuella skill bland dess spelare.

Se till att utöka dina kunskaper kring den internationella League of Legends-scenen och spana in utbudet inom LMS betting redan idag!

/Leagueoflegendsbetting.se