LCS Betting

Av all League of Legends betting som förekommer är LCS betting idag det som är mest populärt hos spelarna. LCS är en förkortning för League of Legends Championship Series och alla de som är intresserade att betta på ligan bör ha vetskap om att LCS egentligen är uppdelad i två olika ligor. En liga för Europa (EU LCS) och en för Nordamerika (NA LCS). De två ligorna består i sin tur utav 10 lag respektive som under en säsong får möjligheten att kämpa om både prispengar, ära och en plats i världens största League of Legends turnering: League of Legends World Championship.

För oss i Sverige är LCS betting matcherna vanligast förekommande hos spelbolagen och en liga som svenska fans vanligtvis brukar följa med stort intresse, tack vare många svenska ikoner bland storlagen ute i Europa.

EU LCS Betting

Som vi redan har förklarat är EU LCS en utav de två ligorna inom LCS och om du aldrig förr har bettat på en League of Legends-match rekommenderar vi att du börjar med någon utav dessa matcher. EU LCS betting innehåller nämligen många matcher med svensklag och det kan vara extra roligt att heja fram ett sådant med vetskapen om att även du blir en vinnare var gång motståndarlagets Nexus (fiendebasen) förstörs.

De kan självfallet tvistas om vilka lag som har bäst chanser under årets bataljer men klart är ändå att G2 Esports fått en flygande start i ligan. Vi får dock se hur det artar sig framöver för de fyra storlagen från föregående säsong: Fnatic, Origen, Unicorns of Love och H2K-gaming.

Mer info om utvecklingen i ligan och övriga tankar kring LCS betting kommer ni då och då kunna ta del av på vår blogg.

NA LCS Betting

I mångt och mycket är det som ni säkert förstått ingen jättestor skillnad mellan EU LCS och NA LCS förutom geografiskt. Som intresserad bettare är det dock bra att även följa den Nordamerikanska ligan då många av spelbolagen även där erbjuder esportsbetting. NA LCS betting kan vara minst lika kul och givande för den som som är insatt, och den frekventa bettaren får dubbelt så många matcher att tjäna sig en hacka på.

I skrivande stund har League of Legends-laget Immortals kopplat ett rejält grepp om förstaplatsen på den Nordamerikanska scenen. Mycket tack vare sin rekrytering av de två Korenska spelarna Huni och Reignover, som föregående säsong gick obesegrade i EU LCS under Fnatics fana.

Kolla gärna själv in utbudet på LCS betting hos de spelbolag vi valt att lista på sajten!

/Leagueoflegendsbetting.se