LCK Betting

League of Legends Champions Korea (LCK) räknas som den ultimata esportsligan i Korea och är hemvist för en hel drös av ryktbara stjärnspelare älskade utav fans världen över. LCK består utav 10 lag som alla möter varandra två ggr under varje split, vilket i slutändan resulterar i fyra totala möten lagen emellan innan slutspelet tar vid.

Matcherna spelas i den vanligt förekommande bäst av tre (Bo3) formatet, ett perfekt upplägg för betting, vilket betyder att ett lag måste vinna minst två utav tre matcher för att ta hem en vinst totalt sett. I slutet av en säsong faller de två lag med minst poäng ner till kvalserien medan de fyra lag med flest poäng är de som går vidare till slutspel, där matcherna istället går över till att spelas i formatet bäst av fem (Bo5).Under den senaste tiden har vi sett tydliga tendenser på det ökade intresset för LCK betting i Sverige och vi estimerar att den koreanska ligan snart på allvar kommer att kunna ta upp kampen mot de båda västerländska ligorna (LCS betting) sett till dess popularitet.

Vad gör LCK betting så populär?

Anledningen till varför LCK betting börjat bli så populärt är egentligen ingen hemlighet. De koreanska lagen kom tidigt ikapp de försprång som både Nordamerika och Europa hade skaffat sig på grund av att League of Legends först lanserades i dessa regioner. De har sedan dess hållit ett stadigt tag om staffetpinnen och hela tiden varit den scen som fört metat framåt allra mest. Detta faktum samt en aldrig sinande ström av både talang och perfektion bland dess spelare, har resulterat i att LCK har gjort sig förtjänt av omvärldens ständiga uppmärksamhet.

Betta på LCK, ligan med det högsta skilltaket i världen!

Om vi på Leagueoflegendsbetting.se enbart fått rekommendera en enda liga för er läsare att betta på har vi tillammans kommit fram till att detta skulle vara LCK!

Slår man till exempel samman SKTelecom T1 och Samsung Galaxys (White) vinster i League of Legends World Championship har Korea totalt tre vinster i världsmästerskapen, medan resten utav världen endast lyckats skrapa ihop två. Detta ger en ganska klar indikation på ligans internationella anseende och även vad lagen i LCK har att bjuda på.

Ta därför del utav något av våra rekommenderade spelbolags välkomsterbjudanden och lägg ditt första bet på LCK så snart som möjligt!

Nedanför bjuder vi på några höljdpunkter ur SKTelecom T1 midlaner Lee ”Faker” Sang-hyeok karriär, den spelare som länge ansetts vara den bästa spelaren i världen och som därigenom bland annat dragit på sig smeknamnet “the unkillable demon king”.

/Leagueoflegendsbetting.se